1

Key Estate kan U helpen de juiste ruimte te vinden

MagazineNV2023frontpagehomepagelarge.jpg

Download ons Real Estate magazine 2023

 


LESS IS MORE - LESS SPACE, MORE QUALITY

In deze office-gids stellen we u een selectie gebouwen voor, verspreid over heel België, download hier het Key Estate Magazine 2023

 

sdgb_extpark7.jpg

Park 7 - De kantooromgeving van de toekomst

Kantoorgebouwen gaan zich steeds meer ontwikkelen tot grote community buildings. Met de digitalisering van de werkomgeving ondergaan kantoren de nodige veranderingen. De komst van mobiele ‘devices’ heeft gezorgd voor een ware revolutie.

Lees verder


Key Estate, your partner in business locations

Key Estate is expert in bedrijfsvastgoed te huur en bedrijfsvastgoed te koop. Overweegt u het huren van kantoren of het kopen van kantoren, dan helpt Key Estate u graag verder. Neem alvast een kijkje naar ons ruim en bijzonder aanbod bedrijfsgebouwen te huur, bedrijfsgebouwen te koop, kantoorgebouwen te huur en kantoorgebouwen te koop. Reken op onze expertise en advies rond de New Way Of Working en de inrichting van kantoorgebouwen. Wij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste werkwijzen en trends om uw organisatie klaar te houden voor de toekomst en te zorgen voor een werkplek waar iedereen zich goed in voelt. Neem gerust contact met ons op en vraag alvast een eerste gesprek aan. Samen gaan we voor de meest interessante investering voor uw bedrijf en stellen wij u graag flexibele en op maat gemaakte vastgoedoplossingen voor. Bent u op zoek naar een expert in bedrijfsvastgoed te koop of bedrijfsvastgoed te huur, dan kan u bij Key Estate terecht. Bij ons vindt u vast een bedrijfsgebouw te koop of een bedrijfsgebouw te huur op maat van de noden van uw bedrijf. Ook wanneer u op zoek bent naar duurzame kantoorgebouwen te huur of kantoorgebouwen te koop, vinden wij vast de beste oplossing voor u. 

Wenst u maandelijkse updates te ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates omtrent onze realisaties, projecten ...