1

Duurzame kantoorgebouwen te huur en kantoorgebouwen te koop

Bekijk ons aanbod kantoorgebouwen te huur

Bij Key Estate gaan wij steeds op zoek naar de meest geschikte werkomgeving, zowel voor u als uw medewerkers en klanten. Met deze missie houden wij rekening bij onze voorstellen van kantoorgebouwen te huur en kantoorgebouwen te koop. Bij Key Estate vindt u dan ook bedrijfsvastgoed die milieuvriendelijke oplossingen aanreiken.

Milieuvriendelijke kantoren in de lift


Het milieu en het klimaat vormen actuele onderwerpen waar vandaag veel belang wordt aan gehecht en die lijn trekt zich ook door naar kantoren. Duurzaam ondernemen waarbij mens en milieu centraal staan, is dan ook een noodzaak waar steeds meer aandacht aan besteed wordt. Gezien duurzaamheid steeds meer van belang is bij het huren of kopen van kantoorgebouwen, wordt hier ook steeds vaker op ingezet door projectontwikkelaars. In dit kader zijn sommige kantoorgebouwen ook voorzien van een milieucertificering. Ook bij Key Estate vormt duurzaamheid dan ook een belangrijke zaak, zowel op gebied van werking als aanbod.

Het belang van groene kantoorgebouwen


In dit opzicht is het onder meer interessant na te kijken hoe groen en energieneutraal een kantoor is, en dat zowel voor het milieu als voor uw portefeuille. Daarnaast is het ook gewoon interessant te kiezen voor duurzame kantoren met aandacht voor een milieuvriendelijke aanpak. Bij deze duurzame kantoorgebouwen worden verschillende nieuwe technologieën toegepast die duurzame oplossingen bieden voor werken en leven. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met het milieu aan de hand van energiebesparing, als met het comfort van de mens. Dit aan de hand van de nieuwste technieken die ervoor zorgen dat men er kan werken in de meest optimale omstandigheden.

Met ook stijgende aandacht voor welzijn


Wanneer we het hebben over kantoorgebouwen te huur en kantoorgebouwen te koop waarbij duurzaamheid een centraal staat, dan gaat de aandacht hierbij zowel naar milieu, als mens en welzijn. Hierbij wordt dan ook allesomvattend gekeken naar wat een impact heeft op het algemeen welbevinden. Bij de inrichting van een kantoorruimte zijn de aanwezigheid van daglicht en frisse lucht bijvoorbeeld essentieel. Dit laatste punt is hierbij een groeiend aandachtspunt. De toegang tot een goede luchtkwaliteit maakt hierbij deel uit van het geheel. Onze kantoorgebouwen te huur en kantoorgebouwen te koop worden dan ook behalve met verwarmingssystemen ook uitgerust met ventilatiesystemen en luchtbehandelingssystemen.

Duurzame kantoorgebouwen vormen de toekomst


Daarnaast kan de aanwezigheid van veel groen een goede luchtkwaliteit bewerkstelligen, alsook zorgen voor een levendig gevoel en minder stress. De inrichting van het kantoorgebouw is dus van belang. Ook ergonomie kan een belangrijke factor vormen bij het kiezen van een goed kantoor voor uw medewerkers. Hoe meer aandacht besteed wordt aan gezondheid en welzijn, hoe hoger het welbevinden op kantoor en hoe lager de ziektefrequentie, en dat komt iedereen ten goede uiteraard.

Bent u op zoek naar duurzame kantoorgebouwen te huur of kantoorgebouwen te koop, dan kan u rekenen op Key Estate. Met onze ruime ervaring en kennis in ons vakgebied, bieden wij u steevast interessant bedrijfsvastgoed aan, afgestemd op uw noden en wensen.

Bekijk ons aanbod kantoorgebouwen te koop