1

Welk bedrijfsgebouw te huur geniet uw voorkeur?

Bekijk ons aanbod bedrijfsgebouwen te huur

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsgebouw te huur, kan u bij Key Estate terecht voor het maken van gerichte voorstellen. Dat wil zeggen dat wij u voorstellen maken die rekening houden met onder meer het beschikbare budget, de gewenste locatie, de nodige oppervlakte voor het totaal aan medewerkers en diensten, de bedrijvigheid en benodigdheden in uw sector en zoveel meer factoren. We overlopen alvast even de belangrijkste zaken hierbij. Er zijn dan ook een ruim en divers aantal factoren waarmee men rekening kan houden.

Budgetbepaling bij het huren van een bedrijfsgebouw

Wat is het beschikbare en voorziene budget voor het bedrijfsgebouw? In uw zoektocht naar een bedrijfsgebouw te huur, is het zaak eerst te bepalen wat het budget is. Hou ook rekening met het kostenplaatje in zijn totaliteit en dus niet enkel met de prijs voor de aankoop van het pand. Ook de kosten voor inrichting, elektriciteit, verwarming, verlichting, digitalisering en domotica horen in het plaatje opgenomen te worden. Hierbij is het ook aan te raden rekening te houden met de staat van het bedrijfsgebouw te huur of te koop. Deze kunnen namelijk voor een grote extra kost en vertragingen zorgen.

Start van de zoektocht naar bedrijfsgebouwen te huur

Bij het huren van een nieuw bedrijfsgebouw dient men eerst de eisen te bepalen die aan het bedrijfsvastgoed gesteld worden. Bij de zoektocht naar bedrijfsgebouwen, houdt men rekening met het potentieel van zowel het vastgoed als de omgeving. Zorg daarom dat u vooraf duidelijkheid heeft rond de wensen, noden en eisen van het bedrijfsgebouw te huur. Wenst u uw bedrijf in een gebouw te vestigen samen met andere bedrijven? Heeft u bepaalde verwachtingen rond de locatie van een bedrijfsgebouw te huur? Wat is de deadline bij een verhuis of opening van een nieuwe vestiging?

Een bedrijfsgebouw te huur dat ruim genoeg is

In de eerste plaats dient de kantoorruimte van het bedrijfsgebouw te koop te voldoen aan de huidige en toekomstige noden. Een eerste punt hierbij is het bepalen van het nodige aantal vierkante meters voor de kantoorruimtes. Denk bij het bepalen van de gewenste kantoorgrootte ook na over uw zakelijke doelstellingen en groeimogelijkheden naar de komende jaren toe. En kiest u voor een gedeeld bedrijfsgebouw of net niet. Zoekt u een bedrijfsgebouw te huur volledig voor enkel uw onderneming of verkiest u eerder een gebouw dat gedeeld wordt met andere bedrijven? En biedt het gekozen bedrijfsgebouw te huur ook een breed aanpassingsvermogen? Allemaal zaken om rekening mee te houden.

Voorzien van voldoende beschikbare parking

Daarnaast vormen ook de parkeermogelijkheden een thema bij de zoektocht naar het perfect passende bedrijfsgebouw te huur of bedrijfsgebouw te koop. Is er voldoende parkeerruimte voorzien op de locatie? De parking dient uiteraard ruim genoeg te zijn en in de nabijheid van het kantoor gelegen te zijn. Bij de parking kan ook aandacht zijn voor de mogelijkheid tot elektrisch laden en het stallen van fietsen. Key Estate helpt u graag bij het bepalen en vinden van bedrijfsvastgoed te huur dat best bij uw bedrijf past.

Neem gerust contact met ons op