1

Een bedrijfsgebouw te koop op maat van uw bedrijf

Neem een kijkje naar ons aanbod bedrijfsgebouwen te koop

Aarzel niet om contact op te nemen met Key Estate voor bedrijfsgebouwen die net bieden wat uw bedrijf zoekt. Met onze ruime ervaring in bedrijfsgebouwen te huur en te koop, vinden we vast het pand dat helemaal bij uw bedrijf past. Het kopen van een nieuw bedrijfspand kan uw bedrijf diverse voordelen bieden, op voorwaarde dat u de juiste keuze maakt. Het kopen van een bedrijfsgebouw kan complex zijn en het is dan ook van belang om geen zaken over het hoofd te zien.

Maak uw keuze met de juiste factoren in kaart 

Wanneer u interesse heeft in een bedrijfsgebouw te koop, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo is het in de eerste plaats belangrijk om een correcte budgetbepaling te maken. Daarnaast dient de oppervlakte van het bedrijfsgebouw afgestemd te zijn op het nodige volume van het bedrijf. Ook een voldoende ruime parking is een cruciale factor, evenals de toegankelijkheid. Andere doorslaggevende factoren kunnen de locatie zijn, de aanwezigheid van concurrenten in de buurt. Verder is het vooral belangrijk te kiezen voor een bedrijfsgebouw te koop dat helemaal past bij uw bedrijf.

Een bedrijfsgebouw te koop dat past bij uw bedrijf 

Hoe kan u kiezen voor een bedrijfsgebouw te koop dat goed past bij uw bedrijf? Hiervoor kan u best kiezen voor een bedrijfspand dat nauw aanleunt bij uw activiteiten. Denk hierbij zowel aan uw bedrijfsactiviteiten en de hiermee gepaard gaande noden. Een andere strategie hierbij kan zijn om u met uw bedrijfsgebouw duidelijk te onderscheiden van uw concurrentie. Ook de merkbeleving kan centraal geplaatst worden in het kantoor, onder meer aan de hand van de juiste aankleding en het gebruik van passende attributen. Zo kan de merkbeleving ook gestimuleerd worden op kantoor. De lijn kan hierbij ook doorgetrokken worden naar bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfsgebouw te koop.

Ook het interieur speelt een belangrijke rol 

Wanneer we rekening houden met de inrichting van een bedrijfsgebouw te koop, denken we ook aan het interieur. Zo maken wij u graag gerichte voorstellen waarbij wij rekening houden met de gewenste stijl en esthetiek. Maar ook de nodig flexibiliteit en aanpasbaarheid van de kantoorruimtes komen hierbij aan bod. Ten slotte is er ook de aanwezigheid en optimalisatie van licht en lucht in de ruimtes. Ook de kantoorruimtes op zich verdienen de nodige aandacht. Zo kan het wenselijk zijn dat die uitgerust zijn met flexibele wanden zodat de kantoorruimtes steeds herschikt kunnen worden volgens de noden van het moment. Zeker binnen het sterk veranderende kantoorlandschap en de hedendaagse evoluties kunnen dit belangrijke factoren zijn om rekening mee te houden. Neem alvast een kijkje naar de bijzondere projecten bij Key Estate en u vindt er vast het geschikte bedrijfsvastgoed dat aansluit bij de noden van uw bedrijf. Aarzel niet ons te contacteren voor ons professioneel vastgoedadvies in uw sector. 

Contacteer Key Estate met uw vragen over bedrijfsgebouwen