1

Vakbekwame ondersteuning bij bedrijfsvastgoed te koop

Ontdek ons aanbod bedrijfsvastgoed te koop

Key Estate brengt interessante opportuniteiten binnen bedrijfsvastgoed die uw onderneming helpen groeien of die diverse mogelijkheden bieden aan investeerders in bedrijfsvastgoed. Wij weten de verschillende partners bij de transacties in bedrijfsvastgoed samen te brengen. Met onze vakkundige inzichten werken wij goede strategieën voor u uit en detecteren wij slimme opportuniteiten wanneer u op zoek bent naar interessant bedrijfsvastgoed te koop.

Bedrijfsvastgoed te koop als investering

Bedrijfsvastgoed te koop kan interessant zijn voor investeerders. Het biedt namelijk meer zekerheid van langere huurcontracten en zorgt voor hogere opbrengsten. Wanneer u op zoek bent naar bedrijfsvastgoed te koop als investering, is het zaak een strategie te kiezen waarbij de risico’s goed worden afgewogen tegenover de kansen en de opbrengsten.

Op zoek naar het beste bedrijfsvastgoed te koop

De zoektocht naar een interessante belegging in bedrijfsvastgoed te koop, vraagt een grote tijdsinvestering en marktkennis. Reken daarom op de medewerkers van Key Estate die elk project en dossier met belang behartigen. Of uw nieuwe bedrijfsvastgoed het nodige potentieel biedt voor uw bedrijfsgroei of het gewenste rendement weet op te leveren voor uw investering, hangt af van verschillende factoren. Zo is bij uw zoektocht de locatie van belang, alsook het type bedrijfsgebouw, de prijs, de grootte, het jaarlijkse rendement, de bezetting en de parkeermogelijkheden. Maar verder ook de nabijheid van klanten, andere bedrijven, leveranciers, openbaar vervoer, havens en luchthavens. Zo zijn er meerdere factoren om in rekening te brengen.

Bedrijfsvastgoed naar waarde geschat door een expert

De zoektocht naar een nieuw bedrijfsgebouw kan een ware uitdaging vormen. Een uitdaging die Key Estate als expert in zijn vakgebied met plezier voor u aangaat. Bij Key Estate vindt u niet alleen de perfecte nieuwe kantoorruimte, maar kan u ook rekenen op een overeenkomst onder enkel de beste voorwaarden. Key Estate levert u een doordachte voorbereiding voor elk dossier en een integrale aanpak bij elk project. Bij ons ervaren team kan u terecht voor deskundig advies op maat. Met onze jarenlange ervaring voeren wij ook waardebepalingen uit van bedrijfsvastgoed.

Deskundige begeleiding bij bedrijfsvastgoed gegarandeerd

Gebaseerd op haar ervaring en kennis kan Key Estate haar klanten ook bijstaan met doordachte raadgeving en professionele begeleiding bij het kopen van bedrijfsvastgoed. Key Estate kan u dus helpen in uw zoektocht naar het perfecte bedrijfsvastgoed te koop of bedrijfsvastgoed te huur, als u bijstaan met professioneel advies. We beschikken ook over de nodige kennis van de vastgoedwetgeving, fiscale wetgeving, alsook van de vastgoedmarkt. Dit zorgt ervoor dat wij correcte beoordelingen en adequate waarderingen leveren van bedrijfsvastgoed en het bepalen van het potentieel van investeringsvastgoed. Key Estate heeft ruime ervaring in het begeleiden van klanten bij al deze stappen en legt hierbij steeds de nodige discretie aan de dag. Wij begeleiden u in alle fases van uw vastgoedproject en vinden gegarandeerd het perfecte bedrijfsgebouw te koop voor u. Met Key Estate als partner in bedrijfsvastgoed heeft u een relatie waar u kan op rekenen.

Contacteer ons en reken op onze expertise