1

New Way Of Working verovert ook uw werkplek

Reken op onze expertise en vind het kantoor van de toekomst

De New Way Of Working wordt ook wel kortweg NWOW genoemd. Met de New Way Of Working kan u uw organisatie aanpassen aan de nieuwste veranderingen in de arbeidswereld. Aandacht voor deze nieuwe werkwijzen was nooit eerder zo actueel als nu met de huidige Coronacrisis. Het biedt u de kans om de werkwijze van uw bedrijf af te stemmen op de actuele noden en zo ook de prestaties te verbeteren. Ook geïnteresseerd? Key Estate gidst u doorheen de nieuwste bedrijfstrends en helpt u en uw zaak op weg bij het vinden van de beste oplossing op maat van uw bedrijf.

Een nieuwe dynamiek met de New Way Of Working

Onze samenleving heeft de voorbije jaren grote evoluties gekend, die zowel impact hebben op de huidige leefwijze, maar ook op de werkwijze en organisatie van een bedrijf. Zo moeten we met z’n allen langer werken en de aandacht voor welzijn op het werk wordt hierbij steeds urgenter. Daarnaast zorgt nu ook de Coronapandemie voor een grote invloed op onze manier van werken. Positief aan dit verhaal is dat wanneer uw organisatie investeert in het welzijn van haar werknemers, dat zich dit ook vertaalt in de bedrijfsresultaten. Met de New Way Of Working staan vernieuwde kantoorruimtes en werkwijzen dus niet alleen in functie van het geluk van de werknemers, maar dragen ze ook bij aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Door het toepassen van de New Way Of Working in uw kantoor, ontstaat algauw een nieuwe dynamiek.

NWOW, ontstaan vanuit de noden van onze samenleving

Organisaties staan voor de uitdaging om op innovatieve wijze in te spelen op de nieuwste evoluties op gebied van werkwijze en levenswijze. De New Way Of Working houdt rekening met nieuwe situaties en met de huidige noden van werknemers. Zo biedt NWOW antwoord op de zoektocht naar een nieuwe balans tussen het werkleven en het privéleven. Maar speelt het ook in op de nodige te respecteren maatregelen tegen COVID-19. De uitbraak van deze Coronapandemie zorgt ervoor dat bedrijven diverse acties ondernemen om op een veilige en verantwoorde manier de continuïteit te garanderen en de bedrijvigheid te kunnen verderzetten.

Het welzijn van de werknemer staat centraal

Bij NWOW komt de focus te liggen op het behalen van resultaten aan de hand van het centraal plaatsen van het welzijn van de medewerkers. Dit kan door werknemers vertrouwen te bieden, evenals flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Verder wordt veel belang gehecht aan het bevorderen van een open en vlotte communicatie en stapt men over naar management by objective in plaats van management by control. Aangepaste werkruimtes dienen in functie te staan van deze voornemens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën die vandaag al goed ingeburgerd zijn. In functie van het bestrijden van COVID-19 staat het respecteren van de voornaamste veiligheidsregel bij deze pandemie steeds centraal, namelijk het voldoende afstand houden van elkaar. Welke maatregelen u hiervoor best kan nemen, is uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden. Zo kan thuiswerk zo veel als mogelijk gestimuleerd worden en worden meetings ook anders aangepakt. Maar er zijn nog diverse creatieve initiatieven mogelijk. Denk hierbij aan voorrangsregels en vloermarkeringen op de werkvloer, deurknoppen te bedienen met de elleboog, het gebruik van eigen toetsenbord en muis, alsook pennetjes voor het bedienen van touchscreens.

De New Way Of Working ook voor uw organisatie?

The New Way Of Working biedt dus diverse mogelijkheden om de algemene werkwijze te reorganiseren. Maar de mogelijkheden tot het integreren van de New Way Of Working in uw organisatie, worden ook bepaald door de noden en verwachtingen binnen uw bedrijf zelf. Hierbij dient men ook rekening te houden met de huidige interne processen en faciliteiten. Bovendien is het slagen enkel mogelijk bij gezamenlijke inzet. Hoe de New Way Of Working best geïntegreerd wordt in bedrijven en hoe hiermee rekening gehouden wordt bij het kiezen van een nieuw kantoor, staat in continue evolutie. Hoe hierbij ook de Coronamaatregelen optimaal aangepakt worden, hiervoor staat Key Estate ook in overleg met verschillende projectbureaus en diverse deskundige externe partijen. Als expert in bedrijfsvastgoed geven wij u graag vastgoedadvies, steeds rekening houdende met de nieuwste trends en noden.

Ontdek ons aanbod kantoren te huur en te koop