1

Multifunctionele omgeving

Luchthavenlaan 4, 1800 Vilvoorde

Luchthaven 4 in Vilvoorde

Gelegen in een polyvalente omgeving van voornamelijk kantoren met een zeer goede bereikbaarheid via de autosnelweg E19 (Antwerpen - Brussel), afrit 12 (Vilvoorde). Nabij de Woluwelaan die de bereikbaarheid met de auto verhoogt. Op loopafstand van het treinstation van Vilvoorde en grenzend aan de internationale luchthaven van Zaventem.

De inkomhal, aan de zijde van de Luchthavenlaan, bevindt zich in het midden van het gebouw en leidt rechtstreeks naar de verticale circulatieruimte met lift en spiraalvormige trappenhal er omheen.

Er zijn per verdieping twee sanitaire blokken zodat een indeling naar twee huurders per verdieping vlot mogelijk is. In de kelderverdieping zijn er enerzijds een aantal gesloten lokalen voor archieven en technieken en bevinden er zich anderzijds een aantal overdekte parkings die rechtstreeks uitgeven op de achterliggende toegangsweg en buitenparking in asfalt.

Beide delen worden van elkaar gescheiden door een betonnen muur en/of een aantal metalen hekkens. De toegang tot de achterliggende buitenparking en de ondergrondse parkings geschiedt via de Jan Olieslagerslaan en de gezamenlijke inrit van het achterliggende gelijkaardige kantoorgebouw.

Opp. Luchthaven 4
1007,63 m²
Beschikbaar vanaf
1 april 2020
Parking ratio
1/50
Bekijk de presentatie

Beschikbare ruimte

Kantoorruimte€ 105 / m² / jaar
Parking In€ 550 / plaats / jaar
Parking Uit€ 500 / plaats / jaar

Beschikbare ruimte voor ‘Luchthaven 4’ in Vilvoorde

Luchthaven 4

Verdiep

1

Type

Kantoor

Opp.

570,1 m2

Huurprijs

€ 105 / m2/ jaar

Verkoopprijs

-

Verdiep

1

Type

Kantoor

Opp.

437,53 m2

Huurprijs

€ 105 / m2/ jaar

Verkoopprijs

-

Heeft u interesse of een vraag over dit gebouw?

Bezoek dit gebouw

Luchthavenlaan 4, 1800 Vilvoorde

Contacteer Key Estate over dit gebouw

T. + 32 2 420 03 03
info@keyestate.be