Jobs

Junior & Senior Corporate Real Estate Consultants
Kantoor Gent - Kantoor Wallonië - Industrie Vlaanderen & Wallonië

 
Functie omschrijving

Geïnteresseerd in het stimuleren van uw toekomstige carrière!

Vastgoedmakelaars werken aan het bereiken van één doel, het realiseren van verhuur- en verkooptransacties. Een vastgoedconsulent bij Key Estate is iemand die de klant , à la carte, een diversiteit van diensten aanbiedt, waar de klant een keuze kan uit maken en die tegemoet komen aan de eisen van de klant.

 
Uw Profiel

Werk je ordelijk, gestructureerd en efficiënt? Ben je sterk communicatief en streef je ernaar om de klant een uitstekende service te geven? Slaag je erin om de dossiers vlot te beheren en commerciële kansen te benutten? Dan is de functie van consulent bij Key Estate perfect voor je.

 

 

 

 

STAGE

Functieomschrijving
Deze stage biedt aan een ambitieuze student de kans om een semester of een jaar door te brengen bij Belgische professionals in de zakelijke vastgoedsector.
Wij bieden
Momenteel zijn we aan het  uitbreiden én op zoek naar nieuwe stagiaires om mee samen te werken bij Key Estate. Wij zijn bereid om de juiste persoon te trainen en er is dus geen voorafgaande ervaring vereist. 
Nog op school? U kunt beginnen met de training als u klaar bent met uw cursussen. Ons doel is om deze training om te zetten in een succesvolle carrière.

 

 

CONTACT +32 (0)2 420 03 03 - info@keyestate.be