1

Park 7 - De kantooromgeving van de toekomst

Kantoorgebouwen gaan zich steeds meer ontwikkelen tot grote community buildings. Met de digitalisering van de werkomgeving ondergaan kantoren de nodige veranderingen. De komst van mobiele ‘devices’ heeft gezorgd voor een ware revolutie.

Het moderne kantoor biedt de werknemers meer afwisseling. Naast ruimtes voor overleg, seminars, (informele) ontmoetingen en concentratiezones, is er een duidelijke toename van het naar binnen halen van het publieke domein waar te nemen. Bijvoorbeeld in de vorm van een atrium of binnenstraat. Ook rukt de vrije tijd op, getuige de vele ruimten voor meditatie, sport en spel die je tegenwoordig tegenkomt. Kantoren worden informeler en ontmoetingsplekken ademen een bijna huiselijke sfeer uit.

Park 7 wordt ontwikkeld en ingericht om inspiratie, toevallige ontmoetingen en kruisbestuiving te faciliteren. Het is de dagelijkse werkplek voor een zeer gevarieerde groep (inter)nationale ondernemers en bedrijven.

De site, gelegen aan een drukke infrastructuur, bevindt zich in een kwalitatief en hoogwaardig gebied. Vanuit alle richtingen is Park 7 goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer vanuit het centrum van Brussel. In de toekomst zal de site ook middels de tram verbonden zijn met de luchthaven. Naast deze rijke infrastructuur grenst de site aan de zuidoost zijde aan een landschappelijke zone. Zo is er enerzijds zicht op het NAVO HQ en anderzijds op de parochiekerk van het landelijk nabijgelegen Machelen. Binnen dit diverse landschap wisselen grote en kleine percelen elkaar af. De locatie voelt de energie van de grote stad.

 

Reserveer nu je eigen plekje in dit topproject met Key Estate.

Wenst u maandelijkse updates te ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates omtrent onze realisaties, projecten ...