1

Prestigieuze renovatie met behoud van historische waarde

Koningsstraat 93, 1000 Brussel

RR93 in Brussel

Gelegen in het historische hart van Brussel bevindt Koningsstraat 93 zich in goed gezelschap. Op loopafstand bevinden zich de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, met hun indrukwekkende collecties, de antiekmarkt De Zavel, de Grote Markt, beschouwd als een van de mooiste pleinen ter wereld, evenals verschillende Europese instituten. Het Europees Parlement ligt om de hoek, het Warandepark met het Koninklijk Paleis ligt aan de overkant van de straat en uitnodigende traditionele Brusselse cafés, geweldige restaurants en winkels zijn te vinden in de nabijgelegen straten. Het is ook een buurt die blijft evolueren.

Deze buurt is de perfecte uitvalsbasis voor het stedelijk wonen in en rond de stad, niet alleen voor stedelingen, maar ook voor expats en toeristen. Het gebouw ligt op slechts twee minuten lopen van de metro, op 500 meter van het centraal station, op 7 minuten rijden van de snelweg E40 en op slechts 12 km van de luchthaven. Je hebt de wereld aan je voeten!

Het bestaande gebouw zal een volledige renovatie ondergaan. Er worden veel tonnen CO2 bespaard en veel van de oude bouwmaterialen wordt gerecycled. Met het nieuwste op het gebied van duurzaam ontwerp, krijgt het gebouw een WELL-goud en een BREEAM excellent certificaat.

Opp. RR93
3800 m²
Beschikbaar vanaf
1 januari 2025
Bekijk de presentatie

Beschikbare ruimte voor ‘RR93’ in Brussel

RR93

Heeft u interesse of een vraag over dit gebouw?

Bezoek dit gebouw

Koningsstraat 93, 1000 Brussel

Contacteer Key Estate over dit gebouw

T. + 32 2 420 03 03
info@keyestate.be