1

A TRULY GREEN BUILDING

Lombartstraat 34-42, 1000 Brussels

CORE in Brussels

Gelegen aan de Lombardstraat, geniet het volledig gerenoveerde kantoorgebouw van een uitzonderlijke ligging in het hartje van Brussel. Core vindt het oude gebouw opnieuw uit in een eigentijds ontwerp en een gebouw van hoge milieukwaliteit waar gemeenschap, creativiteit en productiviteit gedijen. Het project zorgt voor lichte en flexibele werkplekken terwijl de gemeenschappelijke ruimtes in het groene atrium leiden tot een prachtig
dakterras. Core heeft ook een beveiligde parkeerplaats voor 47 auto's en 72 fietsen, met meerdere oplaadpunten.

Core is ideaal gelegen in een van de meest populaire kantoorwijken van Brussel. In het hart van de binnenring, vlakbij het centraal station en goed bereikbaar met het openbaar vervoer waardoor de luchthaven van Brussel en andere Belgische steden rechtstreeks bereikbaar zijn. Werkelijk alles is op loopafstand van het gebouw: winkels en restaurants, musea en galerieën, vervoer en groen.

Naast de uitstekende ligging is Core een duurzaam kantoorgebouw dat hoogwaardige ruimtes combineert met slimme technologieën en milieuoplossingen die het welzijn van de bewoners voorop stellen.

Visueel complimenteren hout en glas het originele prefab beton en het open atrium stroomt over van licht om een ​​warm en gastvrij interieur te creëren dat zowel duurzaam als elegant is. Bovendien biedt het ruime dakterras een overvloedige vegetatie die je onderdompelt in een natuurlijk landschap.
Met zijn CO2-neutraliteit, fotovoltaïsche zonnepanelen, regenwateropvangsysteem en gebrek aan fossiele brandstoffen gaat Core voor de BREEAM Outstanding Award.

Opp. Core
6405 m²
Beschikbaar vanaf
1 juni 2023
Parking ratio
1/100

Beschikbare ruimte voor ‘CORE’ in Brussels

Core

Heeft u interesse of een vraag over dit gebouw?

Bezoek dit gebouw

Lombartstraat 34-42, 1000 Brussels

Contacteer Key Estate over dit gebouw

T. + 32 2 420 03 03
info@keyestate.be