1

Betoverende architectuur

Bischoffsheimlaan 12-21, 1000 Brussel

Spectrum in Brussel

Een uitstekende ligging, een betoverende architectuur, de meest geavanceerde technologieën op het vlak van energie-efficiëntie, een design dat elegantie en raffinement ademt...

Spectrum heeft alles om een icoon te worden binnen de befaamde vijfhoek van Brussel. Een ravissante verschijning, zo goed als het tegenovergestelde van het gebouw dat het zal vervangen: een uitgeleefd kantoorgebouw was dat, een zielloos mastodont van beton. Een locatie als deze, langs de belangrijkste verkeersader van Brussel verdient beter.

Vanuit het metrostation van Madou ben je op vijf minuten in het treinstation Brussel Centraal en op acht minuten in het treinstation Brussel Zuid, met internationale treinverbindingen met Parijs, Amsterdam, Londen, Düsseldorf, Frankfurt... Madou is ook slechts 19 treinminuten verwijderd van Brussels Airport. Bij de ontwikkeling van nieuwe kantoren is mobiliteit een sleutel. Wat dat betreft haalt Spectrum alvast de grootste onderscheiding.

Een plek waar de ruimtes optimaal worden benut en waar tegelijk een gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Glaspartijen van vloer tot plafond bieden al wie hier werkt en leeft de nodige dosis aan lucht en licht. En dat zonder afbreuk te doen aan energie-efficiëntie. Het beste van twee werelden. Een geavanceerde isolatie gecombineerd met efficiënte warmterecuperatie, een hoge luchtdichtheid, individuele warmteregelaars, LED-verlichting, automatische zonneschermen, een energiemonitoringsysteem, recuperatie van regenwater en veel meer bieden naast maximaal comfort ook een maximale energie- en dus kostenbesparing.

Spectrum mikt op een BREEAM Excellent certificaat. Naast een doorgedreven energie-efficiëntie moet daarvoor aan diverse strenge criteria worden voldaan, die in dienst staan van al wie straks dit gebouw betrekt. Ook hier wordt gestreefd naar een excellente mix van akoestisch en thermisch comfort met een overvloed aan daglicht, een uitgekiende constructie en een inspirerend design.

Opp. Spectrum
1117 m²
Beschikbaar vanaf
1 mei 2022

Beschikbare ruimte

Kantoorruimte€ 250 / m² / jaar

Beschikbare ruimte voor ‘Spectrum’ in Brussel

Spectrum

Verdiep

3

Type

Kantoor

Opp.

849 m2

Huurprijs

€ 250 / m2/ jaar

Verkoopprijs

-

Verdiep

4

Type

Kantoor

Opp.

268 m2

Huurprijs

€ 250 / m2/ jaar

Verkoopprijs

-

Heeft u interesse of een vraag over dit gebouw?

Bezoek dit gebouw

Bischoffsheimlaan 12-21, 1000 Brussel

Contacteer Key Estate over dit gebouw

T. + 32 2 420 03 03
info@keyestate.be