1

Een grote ontwikkeling van comfortabele, lichte kantoren in het centrum van de stad

Wolstraat 70, 1000 Brussel

Tweed in Brussel

Tweed is ontwikkeling van een 12 verdiepingen hoog kantoorproject gelegen in het hart van Brussel en omvat in het totaal zo'n 16.000 m².

Tweed heeft op de begane grond een atrium met een mezzanine-opening op de eerste verdieping. Vanop de 10 verdiepingen en de vier terrassen heeft men een prachtig uitzicht over het 'Justitiepaleis” en de stad.

Het gebouw werd ontworpen om optimaal gebruik te kunnen maken van het natuurlijke daglicht. Bovendien zijn alle verdiepingen modulair en flexibel, de plateaus kunnen eenvoudig worden opgedeeld om plaats te bieden aan één of meer huurders.

Met een plafondhoogte van 2m70 worden de kantoren meteen des te leefbaarder. Het HVAC-systeem is geïntegreerd via een stralende, geperforeerde verlaagde plafonds en verhoogde toegangsvloeren standaard ingebouwd in alle kantoorverdiepingen.

Tweed belichaamt de meest efficiënte passieve architectuur technieken voor kantoorgebouwen, terwijl het echte flexibiliteit biedt aan zijn huurdes, die ook al het geboden comfort zullen waarderen.

Services als fitness en een business Center.

Het Tweed-project heeft ook de ambitie om te voldoen aan de vereisten voor: BREEAM-certificering, in de categorie “excellent”.

Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het metrostation is 'Louise' en het treinstation zijn beiden op wandelafstand.

Opp. Tweed
747 m²
Beschikbaar vanaf
28 december 2021

Beschikbare ruimte

Kantoorruimte€ 250 / m² / jaar

Beschikbare ruimte voor ‘Tweed’ in Brussel

Tweed

Verdiep

2

Type

Kantoor

Opp.

747 m2

Huurprijs

€ 250 / m2/ jaar

Verkoopprijs

-

Heeft u interesse of een vraag over dit gebouw?

Bezoek dit gebouw

Wolstraat 70, 1000 Brussel

Contacteer Key Estate over dit gebouw

T. + 32 2 420 03 03
info@keyestate.be